Bingobonus

En stor del av spelarna online håller noga koll på vad som kalls för bingobonus. Bingobonus är en form av lockmedel som sajterna använder sig av, både för att locka till sig nya spelare, men också för att behålla spelarna som redan upptäckt sajten. Även om inte bingobonusen ska vara den främsta orsaken till att du väljer en sajt, så är den ändå ett välkommet tillskott i spelkassan och det kan därför vara bra att hålla lite koll på vilka sajter som har extra förmånliga bonusar för tillfället.

Olika typer av bingobonus

Det finns ett flertal olika bingobonusar, men den vanligaste är utan tvekan välkomstbonusen. Konkurrensen mellan olika bingosajter är stor, varför de flesta försöker locka till sig nya spelare genom att erbjuda en liten gratissumma att spela för om du är helt ny på sajten. Det brukar inte handla om några jättesummor, kanske 50 kronor, men det är ändå pengar som ger möjlighet att prova den nya bingosajten utan att själv riskera några pengar.

En annan form av bingobonus är insättningsbonusen som också är ganska vanligt förekommande. Insättningsbonusen brukar som regel räknas i procent och baseras på din första insättning. Om du sätter in 100 kronor att spela bingo för, kan du alltså få en viss summa i tillägg helt gratis att spela för. En bingosajt som ger 30 % i bingobonus ger alltså 30 kronor extra till dig att spela för om du sätter in 100 kronor från egna pengar. Många gånger gäller insättningsbonusen bara vid det första tillfället som du sätter in pengar hos sajten, men det förekommer också att du får bonus på den första insättningen varje månad eller på de tre första insättningarna. Vidare bonusar kan även handla om bonus när du värvar en vän till sajten eller när du spelar bingo för mycket pengar och därför hamnar i ett VIP-program.

Vad ska man tänka på när det gäller bingobonus?

Läs alltid igenom villkoren innan du accepterar en bingobonus. Alla bingosajter har nämligen krav på en viss mängd omsättningar, innan du får plocka ut bonusen. Du kan alltså inte bara spela för pengarna en gång och sedan plocka ut dem, utan måste omsätta dem ett visst antal gånger. Se till att omsättningskraven inte är helt orimliga.